Ik help sensitieve, krachtige vrouwen te leren voelen waar ze behoefte aan hebben en hiernaar te handelen, zodat ze meer rust, balans en energie ervaren in hun leven.

Ik kan je helpen

Ik geloof in balans en dat alles met elkaar verbonden is, lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Belemmerende overtuigingen, ongewenste patronen en gebeurtenissen in je leven zorgen ervoor dat deze uit evenwicht gebracht wordt waardoor je niet functioneert zoals je zou willen. Om te zorgen dat jij energieker, evenwichtiger en gelukkiger wordt is het dan ook belangrijk om naar jou als geheel te kijken en om de onderliggende oorzaak aan te pakken.

 

Ik help je keuzes te maken die jou regie geven over je eigen leven. Door NLP-coaching krijg je niet alleen inzicht in wat nodig is om te veranderen, maar leer je dit ook zelf toepassen in je dagelijks leven. Langdurig. Samen, maar op jouw eigen manier. Ik daag je uit om buiten je kaders te denken, zodat we jouw maximale kracht ontdekken. We werken vanuit positieve ervaringen. Dit geeft je zelfvertrouwen en de controle over je eigen verandering.

Together we got this!

Herken je dit?

Je bent energieloos

Weer een dag waar je jezelf je bed uit sleept. Of je begint goed, maar in de loop van de dag loop je helemaal leeg. Einde van de dag ben je gesloopt, maar slapen lukt niet. Je hoofd is vol en druk. We gaan op zoek naar waar je energielek zit en je leert hoe je kunt ontspannen, lekker kunt slapen en de chaos in je hoofd kunt controleren.

Je bent uit balans

Je bent gewend om maar door te gaan, maar inmiddels is de rek eruit. Je houdt alle ballen hoog maar merkt ook dat dit impact heeft op je gemoedstoestand. Je bent moe, maar ontspannen en slapen lukt niet goed. We zorgen dat je weer grip op je leven krijgt en je een balans tussen inspanning en ontspanning gaat vinden. Stress is verleden tijd en je geniet weer.

Je wil af van ongezonde gewoontes

Je valt steeds weer in dezelfde valkuil. Diep van binnen wil je dat niet, wil je kiezen voor je gezondheid en een fit lijf hebben. Lang en gezond leven, je (klein)kinderen zien opgroeien. Samen gaan we die ongezonde patronen doorbreken en leer je voor gezond gedrag te kiezen. We zorgen dat je tools hebt om dit gedrag langdurig vol gaat houden, om te voorkomen dat je terug valt in oud gedrag.

Je bent niet super blij (met jezelf)

Je leeft je leven maar er is iets wat knaagt. Wat dat is weet je misschien niet precies, maar je weet wel dat je hier niet blij van wordt. Zo wil je de rest van je leven niet doorbrengen. Met mij ga je ontdekken waar je van gaat stralen en hiervoor kiezen.

De zes pijlers voor balans in jouw leven

Verbinding
Slaap
Beweging
ontspanning
Voeding
Zingeving

Mijn werkwijze

Kennismakingsgesprek

We verkennen vrijblijvend of en hoe ik je kan helpen met je doelen. Als na het kennismakingsgesprek blijkt dat we een match zijn, gaan we samen aan de slag.

Doelengesprek

We onderzoeken je doel en gaan dieper in op jouw persoonlijke situatie. Je avontuur is hiermee begonnen, want vanuit hier begint al je verandering.

Coachingsessies

Door middel van gesprekstechnieken en uitdagende werkvormen wordt er in stapjes richting jouw persoonlijke doel gewerkt. Samen gaan we op zoek naar antwoorden en bijpassende acties. Na de sessie ga je de verkregen inzichten in de praktijk brengen.

Contactmomenten

We hebben wekelijks app- of mail contact om te checken waar je staat en bij te sturen waar nodig. Zo blijf je actief werken aan wat jij voor ogen hebt.

Evaluatie

We evalueren wat je hebt bereikt en waar je staat met betrekking tot je doelen. Hieruit volgt een plan voor de tijd die hierna volgt.

Jij bent het waard om goed voor te zorgen, toch?

Je keuzemogelijkheden

Njoy Your Start

Als jij een gerichte vraag wil onderzoeken en de eerste stappen naar verandering in je leefstijl wil maken, dan past dit programma bij jou. In totaal hebben we 3 sessies verspreid over 2 maanden, inclusief het intakegesprek.

€ 239

You Got This

Deze keuze past bij jou als je vraagstelling enkelvoudig is. Met het doelengesprek en 3 sessies verspreid over 3 maanden ga je jouw doelen behalen.  

€ 299

You Rock This

Als jij op meerdere vlakken in je leven verandering wil is dit de meest passende keuze. Met het doelengesprek en 5 sessies verspreid over 6 maanden maak je life-changing stappen.

€ 429

You Need Some Extra

Je hebt een traject doorlopen maar je hebt nog wat extra nodig, of een opfrisser om je een extra boost te geven. Dan is een losse coachingssessie ook mogelijk

€ 75

Wat heb jij nodig? Het is NU tijd voor JOU!

Ik hoor graag je verhaal. Dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.
Neem vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken.  

Scroll naar boven
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?