Hoi, ik ben Iris

Leuk je te ontmoeten!

Missie

Mijn doel is om jou in verbinding te brengen met jezelf en jou in je kracht te zetten. Ik wil je leren voelen waar jij behoefte aan hebt. Ik geloof er in dat we van nature al goed zijn en in de basis alle hulpbronnen in ons hebben. Jou begeleiden blokkades uit de weg te ruimen zodat je optimaal gebruik gaat maken van jouw mogelijkheden is mijn passie. Ik wil jou inspireren keuzes te maken die passen bij jou, zodat jij bereikt wat je wil. Daar word ik blij van.

Coaching

Wat ik belangrijk vind is dat jij je jezelf kunt zijn. Uit mijn omgeving hoor ik regelmatig terug dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij. Doordat ik invoelend en sensitief ben voel ik vanuit rust en vertrouwen aan wat iemand nodig heeft. Mijn kracht ligt in het luisteren en op de juiste momenten de juiste vragen stellen, waardoor jij geprikkeld wordt bij jezelf te gaan ontdekken. Naast mijn nieuwsgierigheid om te ontdekken wie jij bent en wat jou drijft breng ik een gezonde dosis optimisme en humor mee in onze coachingsgesprekken.

Ik geloof in de kracht van de mens en dat we oneindig veel mogelijkheden in ons hebben. De zin You Got This straalt positiviteit en kracht uit en past daarom helemaal bij mij. Dat samen met een bedankkaartje na mijn allereerste coachingstraject met de tekst ‘You Got This‘ heeft geleid tot de naam You Got This Lifestyle.

Kernwaarden

De volgende kernwaarden geven weer waar ik voor sta en zijn diep geworteld in het bestaan van You Got This

Verbinding

Met jezelf, met anderen en met alles wat is

Vertrouwen

In jezelf en de weg waarin je geleid wordt

Rust

Vanuit kalmte en ontspanning handelen

Balans

In jou en alle facetten van je leven

Ontdekken

Vanuit nieuwsgierigheid wat er nog meer mogelijk is

Mijn verhaal

Ik pushte mezelf tot het maximale en vond dat ik alles moest doen. Ik legde de lat hoog voor mezelf en had hoge eisen. Totdat mijn lichaam nee zei. Ik wilde wel, maar ik kon niet meer. Mijn lichaam zei gewoon nee. Achteraf waren de signalen er al even, maar hierdoor ervaarde ik hoe belangrijk het is om te luisteren naar wat je voelt. Vele jaren later ben ik enorm blij voor deze lessen. Door de persoonlijke ontwikkeling waar ik door de burn-out toe ‘gedwongen’ werd weet ik nu waar mijn grenzen liggen en handel ik daar naar. Doordat ik hiernaar leef zit ik lekker in mijn vel, leef ik het leven wat ik wil en ben ik gelukkig.

Ik ervaarde hoe belangrijk het is om te luisteren naar wat je voelt.

Al vrij vroeg in mijn jeugd had ik de wens om mensen beter te maken en toen ik wat ouder werd wist ik dat ik mensen wilde revalideren. Ruim 11 jaar coach ik als fysiotherapeut dan ook met veel plezier en dankbaarheid mensen met niet-aangeboren hersenletsel in het verbeteren van hun gezondheidsvaardigheden.

In mijn nieuwsgierige en verdiepende zoektocht om mijn patiënten beter te kunnen begeleiden ben ik 2 jaar geleden de opleiding tot leefstijlcoach gaan doen, aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Kort daarna is You Got This ontstaan en ben ik ook in mijn praktijk gaan coachen. Begin 2023 heb ik het stoppen-met-roken-coaching toegevoegd aan het aanbod. De persoonlijke ontwikkeling die ik in de afgelopen jaren heb doorgemaakt heeft een grote bijdrage geleverd aan de groei van mijn coachingsvaardigheden, met als finishing touch de NLP-practitioner die ik halverwege 2023 heb afgerond.

Ervaring

Wat heb jij nodig? Het is NU tijd voor JOU!

Ik hoor graag je verhaal. Dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.
Neem vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken.  

Scroll naar boven
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?