Ik begeleid jou naar een sigarettenloos leven. Een leven met een goede gezondheid, meer energie en meer geld. Waarin jij controle hebt over de keuzes die je maakt, die goed zijn voor jou. Vrij, zonder die verstikkende verslaving.

Blijf jij roken omdat:

Ik weet hoe dit voelt, want ik heb jarenlang in dezelfde positie gezeten als jij. Uit ervaring weet ik gelukkig dat dit ook anders kan. Misschien is dat nu nog lastig voorstellen, maar niet meer moeten roken geeft je zoveel rust. Niet meer bezig zijn met organiseren of je voldoende hebt en moeten plannen wanneer en waar je rookt. Niet meer roken uit gewoonte, terwijl de meesten niet eens meer lekker zijn. Niet meer hoeven verbergen, bijvoorbeeld voor je kinderen. Onbewust zorgt dit juist voor stress en kost het je energie. Sinds ik gestopt ben voel ik mij veel fitter en heb ik meer zin en tijd om dingen te ondernemen. Het is zo bevrijdend om er niet meer mee bezig te hoeven te zijn.  

Ik kan je helpen

Ongewenste patronen, gebeurtenissen in je leven en belemmerende overtuigingen zorgen er soms voor dat je keuzes maakt die je niet wil. Om te zorgen dat jij gezonde keuzes maakt die bij jou passen, is het dan ook belangrijk om te kijken op welke laag de oorzaak ligt en deze aan te pakken.

Ik help je keuzes te maken die jou regie geven over je eigen leven. Door coaching krijg je niet alleen tools om te stoppen met roken, maar ook om gestopt te blijven. Door middel van educatie en diverse uitgebreide coachingstechnieken ga jij je ongezonde gewoontes veranderen in gezond gedrag.

You. Got. This.

Het stoppen-met-roken programma van Rookvrij en Fitter:

Het begeleidingstraject

Aanmelden

Je meldt je aan op de website van Rookvrij en Fitter door op deze link te klikken. Binnen enkele dagen neem ik contact met je op, om kennis te maken en een intakegesprek te plannen.

Stap 1

Het intakegesprek

Tijdens dit gesprek onderzoeken we je motivatie om te stoppen en je rookgedrag. Naar aanleiding van jouw triggermomenten en valkuilen maken we een plan hoe je gaat stoppen. We bepalen of je gebruik wil maken van nicotinevervangende middelen en wanneer je gaat stoppen.

Stap 2

De begeleidende sessies

Na je stopdatum volgen er 4 individuele sessies of 6 in groepsverband, verdeeld over 1-1,5 maand. In deze coachingssessies begeleid ik je door je moeilijke momenten heen en leer je gezond gedrag aan, door middel van verschillende technieken en opdrachten. Bij voldoende animo zijn er wekelijkse Fresh Air walks.

Stap 3

Daarna

Na enkele maanden neemt Rookvrij en Fitter contact met je op. Mocht je in de periode na de begeleiding een terugval hebben dan is dit geen verloren zaak! Neem contact met me op om een nieuwe sessie in te boeken.

Stap 4

Locatie

De gesprekken vinden plaats in mijn gespreksruimte in N-Joy Health Bodegraven of via Whatsapp-beeldbellen.

Ken je die beloningsigaret? Als jij jezelf echt wat gunt dan is het wel een gezond lijf en een vrij en ontspannen leven. Een gezond leven waarin je niet geleid wordt door een verstikkende verslaving

Scroll naar boven
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?